YouTube a deschis recent un studio imens in Los Angeles, care poate fi folosit gratuit de catre orice utilizator care doreste sa isi mareasca calitatea video pe site-ul de video-sharing.

Recent Google a inceput sa investeasca din ce in ce mai mult in YouTube, dorind sa transforme acest site de continut intr-o platforma multimedia complexa, prin care poti oferi clipuri video de calitate.

In ultima vreme, YouTube a inceput sa isi actualizeze din ce in ce mai multe site-ul, incercand sa ofere o experienta mai buna a utilizatorului, implementand si un program de abonament numit subscription.

Acum, Google a inchiriat o cladire cu o suprafata aproximativa de 3.800 de metri, unde a fost construit un studio video traditional, loc in care toti utilizatorii isi vor putea acum filma si concepe clipurile video intr-un mediu profesional.

Este normal ca nu orice utilizator va putea beneficia de aceste servicii, existand si anumiti termini, mai exact trebuie sa ai cel putin 10.000 de urmaritori, 100.000 de vizualizari lunar dar si postari de clipuri video regulate. Cei care vor trece de acest standard, isi vor putea incerca norocul in noile studiori amenajate special de Google.

Acum toata lumea se intreaba, sunt acest servicii gratuite? Aici intra partea frumoasa, toate acesta facilitati si beneficii vor fi gratuite pentru toti utilizatorii care se incadreaza in standardele mentionate mai sus.

Pentru moment acest studio este moment in Los Angeles. Cand credeti ca vom vedea asa ceva si in Romania?

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?