Angry Birds pentru iOS si Android primesc update la versiunea Red’s Mighty Feathers

O noua versiune a jocului mobil Angry Birds este acum disponibila pentru descarcare atat pentru dispozitivele Android cat si pentru iOS, numita versiunea 3.2.0.

Noua versiune a aplicatiei vine cu un episod nou pentru popularul joc, numit Red’S Mighty Feathers. Dupa cum si numele update-ului sugereaza, utilizatorii se vor bucura de o noua experienta cand vor tinti pasarile rosii catre porci, mai ales datorita noilor competente pe care Rovio le-a adaugat.

Utilizatorii vor avea ocazia sa profite de noile puteri ale pasarilor rosii in modul Egg Defender, avand acum noi optiune de a ataca porcii.

Exista de asemenea si o serie de noi provocari disponibile pentru jucatori, toate incluse in 15 nivele care fac parte din ultimul episod Red’s Mighty Feathers.

Utilizatorii se vor bucura de asemenea si de 73 de noi inventii pentru porci, in timp ce Bad Piggies vin din ce in ce mai aproape cu armele lor.

Nou versiune a aplicatiei pentru Android suporta dispozitivele ce ruleaza pe o versiune minima de Android 2.3 sau o versiune mai noua si poate fi descarcata de pe Google Play Store.

In ceea ce priveste versiunea iOS, aceasta suporta sistemul de opeare iOS 4.3 sau o versiune mai noua si poate fi descarcata din AppStore.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?