Astazi, compania Finlandeza Nokia a anuntat oficial disponibilitatea Globala pentru Nokia Chat pentru toti utilizatorii de dispozitive Lumia.

Incepand de astazi, versiunea beta a aplicatiei Nokia Chat este acum disponibila in toate tarile unde serviciul Nokia Chat este folosit.

Nokia Chat 1.1 beta ofera utilizatorilor functii precum Tap+Send (NFC) intre telefoanele Windows Phone 8 din gama Lumia, optiunea de a partaja o locatie si un proces de autentificare imbunatatit.

Aplicatia va permite utilizatorilor sa se conecteze cu milioane de oameni din Nokia Chat si Yahoo! Messenger din intreaga lume, indiferent daca acestia folosesc aplicatie pe mobila sau pe platforma desktop.

Noua versiune a aplicatiei suporta si comenzi vocale, precum si notificari in lockscreen, dar si optiunea de a compune mesaje prin utilizatorea vocii, toate acestea disponibile pe dispozitivele Windows Phone 8.

Alte caracteristici ale aplicatiei includ:

– Push Notification si actualizari pentru Live Tile: primiti notificari de mesaje, previzualizari pentru mesajele noi si poti vedea si cate notificari ai primit, chiar si cand Nokia Chat nu este pornit.

– Cauta contate: poti cauta in agenda telefonului pentru a gasi prieteni care folosesc aceasta aplicatie Nokia Chat

– Tap+Send (NFC) intre telefoanele Lumia: poti trimite adresa ta de chat, detalii despre oricine din lista ta de contacte si chiar Nokia Chat insasi catre un alt smartphone Lumia prin NFC.

Informatii suplimentare cu privire la Nokia Chat pot fi gasite pe pagina oficiala Nokia Beta Labs. Pentru cei care vor sa descarce aplicatia pot accesa acest link.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?