Ce a fost important la E3 2015

In fiecare an, cand are loc conferinta E3, toti gamerii asteapta cu sufletul la gura ultimele noutati in marca de jocuri pentru PC sau console. Spre deosebire de ultimii doi ani, anul acesta marile companii dezvoltatoare de jocuri au reusit sa atraga atentia, mai ales prin faptul ca au readus la viata vechi produse. La categoria hardware Microsoft si Oculus au prezentat ochelarii pentru realitate virtuala.

EA a prezentat Star Wars: Battlefront, un joc total schimbat in comparatie cu vechile serii de Star Wars, ce ii plaseaza pe jucatori in mijlocul unor mari batalii care au loc in cele mai cunoscute peisaje din serie. La conferinta a fost prezentat un videoclip cu o batalie de pe planeta inghetata Hoth, regasita si in Episodul V. Battlefront va avea multe asemanari cu Battlefield, insa spre deosebire de cel din urma, ultimul Star Wars nu va oferi campania single-player, ci doar misiuni menite sa antreneze jucatorii pentru bataliile uriase ce se vor desfasura pe internet impreuna cu alti jucatori. Star Wars: Battlefront va fi disponibil incepand cu data de 17 noiembrie 2015.

Nici FIFA 16 nu a fost lasata de izbeliste, Electronic Arts integrand in noua versiune FIFA loturile feminine, argumentul oficialilor fiind acela ca acum dispun de tehnologia necesara pentru a reproduce perfect jocul din teren. Bineinteles, vor fi disponibile loturile nationale de fotbal feminine doar a 12 tari: Anglia, Australia, Brazilia, Canada, China, Franta, Germania, Italia, Mexic, Spanic, Suedia si Statele Unite. Echipele vor fi reproduse in detaliu atat in ceea ce priveste aspectul fizic, cat si comportamentul pe teren.

Cu toate ca Electronic Arts a anuntat Mass Effect Andromeda inca din 2012, jocul nu va aparea pana anul viitor. Din nefericire, personajul principal al seriilor trecute, Comandantul Shepherd, a fost scos. Exista sanse foarte mari ca povestile din cele doua jocuri sa nu aiba legatura, insa unul dintre dezvoltatori a recomandat sa nu stergem salvarile anterioare.

Noul Need For Speed va impresiona pe oricine il va incerca, din punct de vedere grafic. Actiunea se va desfasura pe timp de noapte, conform trailer-ului prezentat la E3. Totodata, au fost adaugate noi moduri de personalizare a masinilor, iar storyline-ul a fost schimbat complet.

Final Fantasy VII este, probabil, cel mai popular joc din serie, iar fanii au cerut de nenumarate ori ca acesta sa fie refacut. Square Enix a luat in sfarsit in considerare parerea jucatorilor, iar anul acesta au dezvaluit un trailer foarte interesant. Chiar daca nu include foarte multe detalii, jocul include cateve dintre cele mai cunoscute pesonaje.

Hitman revine in atentina gamerilor, mai ales deoarece Agentul 47 isi va reincepe colaborarea cu Agentia        pentru a ajuta la eliminarea celor mai periculosi oameni din lume. La E3 a fost vizionat atat un videoclip de prezentare, cat si un teaser la finalul caruia s-a auzit vocea persoanei de contact a Agentului 47.

Totodata, in cadrul conferintei s-a vorbit si despre jocurile DOOM si Fallout 4 despre care puteti citi aici. Nici HoloLens-ul celor de la Microsoft nu a fost neglijat, iar Oculus Rift pare a fi gata pentru comercializare. Mai multe detalii puteti citi despre HoloLens aici, iar despre ochelarii de la Oculus aici.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?