Cele mai bune aplicatii de editat poze pentru Android

In Google Play Store puteti gasi o multitudine de aplicatii de editat poze, cele mai multe fiind disponibile gratuit si care beneficiaza de multe elemente pentru editarea pozelor precum redimensionare, decupare, corectarea culorilor si luminozitatii, adaugarea textelor pe poze sau diferitelor obiecte, chiar filtre si efecte speciale.

O prima aplicatie este Snapseed, considerata cel mai bun serviciu de modificat poze pentru Android. Interfata este user-friendly, motiv pentru care este preferata utilizatorilor. Ea este disponibila pe toate versiunile OS-ului de la KitKat in sus. Cu ajutorul ei puteti decupa, redimensiona, corecta contrastul, lumina si culorile din toate pozele dumneavoastra.

snapseed_blog

PicsArt Studio este printre cele mai bune servicii de editat poze pentru smartphone-ul sau tableta dumneavoastra Android si este de asemenea gratuita. Aplicatia va pune la dispozitie instrumentele de baza precum decuparea si rotirea pozelor, corectarea culorilor, adaugarea textului, rame, clipart, dar si filtre foto. Totodata, ofera posibilitatea realizarii colajelor de fotografii.

picsartstudio_blog

O alta aplicatie ce merita atentia dumneavoastra este Aviary. Intuitiva si usor de folosit, aceasta va pune la dispozitie, in plus fata de elementele de baza, posibilitatea de albire a dintilor sau eliminare a efectului de ochi rosii. Aviary ofera si o serie de stick-ere amuzante, care se pot adauga prin descarcarea plug-in-ului Free Stickers.

aviary_blog

PicSay este o aplicatie bogata in sticker-e si elemente grafice ce pot fi adaugate pe poze. Aceasta ofera si filtre si efecte speciale, dar si posibilitatea de a adauga text pe fotografii.

picsay_blog

Cea mai populara aplicatie de editare foto este de departe Instagram pentru Android. Este mai mult decat o simpla aplicatie, ea reprezentand o adevarata retea de socializare unde utilizatorii incarca pozele, iar prietenii le pot aprecia. Instagram pune la dispozitie filtre si efecte, oferind posibilitatea de a infrumuseta si corecta fotografiile care nu au iesit conform dorintelor posesorului.

instagram_blog

Mai sus este o lista cu doar cateva dintre aplicatiile disponibile in Play Store, magazinul oferind o gama mult mai larga de servicii de editare foto.  

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?