Cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android

Nu sunt putini aceia care folosesc smartphone-ul si pentru a asculta muzica la casti in timp ce se plimba, fac jogging sau pur si simplu merg la serviciu sau scoala. Pe de alta parte, memoria telefonului nu trebuie supraincarcata cu melodii, de aceea unii dezvoltatori au realizat aplicatii ce permit ascultarea melodiilor preferate cu sau fara conexiune la internet. Mai jos aveti o lista cu cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android.

zonga_blog

Una dintre cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android este Zonga, ce a fost dezvoltata de catre romani. Aceasta pune la dispozitia utilizatorilor peste 25 milioane de melodii disponibile spre descarcare pentru o suma lunara infima. Aplicatia permite posesorilor sa creeze playlisturi offline pentru cazurile in care nu dispun de conexiune la internet. Mai mult, pe baza pieselor ascultate, algoritmii ofera si sugestii similar. Interfata este user-friendly, deci chiar si cei mai neexperimentati o vor gasi usor de folosit, mai ales ca ruleaza pe orice dispozitiv.

deezer_blog

Deezer este a doua aplicatie ce-si merita locul printre cele mai bune aplicatii de muzica. Ea impresioneaza atat prin interfata usor de folosit si numarul considerabil de melodii ce le pune la dispozitie, cat si prin recomandarile pe care le face, in functie de piesele ascultate. Din pacate, varianta gratuita a aplicatiei nu ofera posibilitatea ascultarii offline, insa dupa ce va faceti un abonament puteti experimenta aplicatia la nivelul cel mai inalt.

8tracks_blog

Preferata de multi posesori de smartphone cu Android, 8tracks atrage atentia prin mix-urile de toate genurile pe care le pune la dispozitie, potrivite pentru orice stare si ocazie. Un mare minus pe care il aduce aceasta este acela ca nu exista posibilitatea descarcarii melodiilor sau ascultarea lor fara conexiune la internet. Cu toate acestea, ea ramane in preferintele utilizatorilor.

Googleplaymusic_blog

O alta aplicatie pentru muzica ce poate fi folosita cu usurinta pe terminalul Android este Google Play Music. Software-ul pune la dispozitia doritorilor posibilitatea de a incarca in Cloud melodiile preferate pentru a nu ocupa memoria telefonului sau cardului, insa pentru a le asculta este nevoie de conexiune la internet. Pe langa faptul ca beneficiati de una dintre cele mai mari colectii de muzica de pe internet, puteti descarca melodiile dumneavoastra pe orice dispozitiv dupa autentificarea la contul propriu Google.

soundcloud_blog

Nici SoundCloud nu trebuie uitata. In afara de baza de date enorma cu melodii de toate felurile, SoundCloud este un bun instrument de promovare a artistilor. Din pacate, descarcarea pieselor este posibila doar in varianta web a aplicatiei, insa ofera melodii ce nu pot fi gasite oriunde, si in acelasi timp remixuri reusite. Creatorii de mix-uri isi pot incarca propriile melodii.

Bineinteles, exista mult mai multe aplicatii de muzica pentru Android in PlayStore, unele care au doar functii de playere, nu si de biblioteci online. Tot ce va ramane de facut este sa intrati in magazinul de la Google si sa va alegeti favorita, in functie de dorintele dumneavoastra.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?