E3 2015: DOOM va fi lansat in 2016, iar Fallout 4 la sfarsitul lui 2015

Bethesda a anuntat astazi in cadrul celei mai mari expozitii anuale de gaming, Electronic Entertainment Expo (E3), ca noul DOOM va ajunge pe calculatoarele fanilor anul viitor. De asemenea, nici fanii seriei Fallout nu au fost dezamagiti, oficialii de la Bethesda anuntand Fallout 4 pentru ultima parte a acestui an.

In ciuda zvonurilor, noul joc se va numi DOOM si nu DOOM 4, iar mai jos puteti viziona trailer-ul oficial. Noul DOOM va pastra story-line-ul , adica gamerii vor intra in pielea unui soldat trimis pe Marte, scopul lui fiind acela de a distruge monstrii ce au pus stapanire pe o facilitate de cercetare. Pentru a-si motiva absenta din ultimii ani, dezvoltatorii lui DOOM vor oferi un gameplay la 60 fps si o rezolutie Full HD. Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 si Xbox One.

La inceputul lunii, reprezentantii Bethesda au lansat un site web cu scopul de a oferi fanilor un teaser pentru noul Fallout, promitand atunci mai multe detalii in cadrul conferintei de la E3. Fallout 4 va fi disponibil cu data de 10 noiembrie a.c. pe PC, PlayStation 4 si Xbox One si va aduce un sistem avansat de personalizare a personajului, nemaiintalnit pana acum. In ceea ce priveste armamentul din joc, vor fi disponibile 50 de arme si peste 700 de modificari pe care sa le aplicati acestora. De asemenea, printr-o interfata separate va fi posibila si modificarea sistemului de armura.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?