eyse-vr-camera-1

Pe celebra platforma pentru campaniile de tipul crowdfunding am gasit un proiect foarte interesant numit EYSE. Aceasta este o camera video 3D ce va permite posesorilor sa realizeze transmisiuni live ce pot fi urmarite cu ajutorul unei perechi de ochelari VR.

Acest dispozitiv dispune de doi senzori foto de 5 MP si poate prelua sunetul din ambele directii astfel incat spectatorul transmisiuni live sa poata comunica cat mai usor cu cel ce filmeaza dar in acelasi timp sa auda si sunetele din mediul inconjurator. Aceste transmisiuni pot fi urmarite fara nici o problema pe orice smartphone datorita fluxului video transmis in modul side-by-side.

EYSE beneficiaza de doua baterii Li-Ion ce vin cu o capacitate totala de 14500 mAh, iar acumulatorii pot fi inlocuiti fara nici o problema pe rand astfel incat transmisiunea live sa nu fie intrerupta. Gadget-ul mai ofera si incarcare wireless, iar producatorii vor mai oferi si accesorii pentru filamrile la inaltime dar si o husa ce ii va oferi rezistenta la apa.

eyse-vr-camera-2

In acest moment EYSE este disponibil la precomanda pentru 299 dolari dar la finalul campaniei de finantare device-ul isi va face debutul pe piata la pretul de 399 dolari.