Facebook anunta o optiune ce va arata evenimentele personale din trecut

Exista mai multe site-uri ce arata evenimentele ce au avut loc in ziua curenta dar din trecut, precum optiunea oferita de Wikipedia. Cei de la Facebook testeaza o astfel de optiune pentru ca utilizatorii sa isi aminteasca ce au facut in anii trecuti.

Optiunea se numeste On this Day si este testata de mai mult de doi ani de cei de la Facebook. In tot acest timp in care functia a fost testata, administratorii retelei de socializare au incercat sa o introduca de cateva ori dar ultima oara a fost eliminata in noiembrie anul trecut, iar astazi se pare ca dezvoltarea si testarea functiei a luat sfarsit si este lansata oficial de Facebook.

facebook-on-this-day

On this day va avea o sectiune speciala in cadrul retelei de socializare, iar cei ce acceseaza aceasta optiune vor putea vizualiza imaginile, mesajele dar si activitatea desfasurata pe Facebook la data curenta dar a anilor trecuti. Aceste „memorii” vor putea fi vizualizate doar de catre posesorul contului dar vor putea impartasi si cu prietenii aceaste amintiri.

Sectiunea urmeaza sa fie introdusa pentru varianta Web a retelei de socializare dar cat mai curand o vom intalni si pe smartphone-uri si tablete. In acest moment optiunea On this day nu este disponibila pentru toti utilizatorii.

 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?