Google a livrat peste 5 milioane de Cardboard-uri

Tehnologiile VR devin tot mai populare pe zi ce trece, iar pe piata putem gasi solutii pentru realitatea virtuala sub 100 de dolari dar kit-urile mai performante precum HTC Vive sau Oculus Rift pot ajunge si pana la 600-700 de dolari.

Cei de la Google ofera o solutie foarte ieftina pentru utilizatorii de smartphone-uri ce doresc o experienta VR. Compania a livrat Cardboard-ul si pentru mai multe programe educationale dar si interesul cumparatorilor a fost unul foarte ridicat.

Pana acum livrarile gadget-ului Cardboard au depasit 5 milioane, iar in Google PlayStore intalnim peste 25 de milioane de aplicatii ce ofera compatiblitate cu device-ul VR al celor de la Google. Din alte statistici alfam ca peste 350,000 de ore de clipuri video de pe YouTube au fost vizualizate prin intermediul Cardboard si au fost facute mai mult de 750,000 de poze cu Cardboard Camera.

google-cardboard-sales-12

Compania nu se opreste aici, iar pe viitoare are planuri mari cu tehnologia realitatii virtuale ce vor avea scopuri creative si educationale. Este posibil sa vedem cat de curand si lansarea unui astfel de device high-end din partea celor de la Google precum Oculus Rift sau HTC Vive.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?