GTA V pentru PC este amanat pana pe 14 aprilie

A trecut un an si cateva luni de la aparitia unuia dintre cele mai moderne si mai ravnite jocuri de pe piata, Grand Theft Auto 5. Dup ace fanii au asteptat luni intregi, Rockstar a mai amanat, inca o data, mult asteptatul joc, asadar, GTA 5 pentru PC nu mai apare in luna martie.

Primele console pe care acest joc a fost lansat sunt PS3 si Xbox 360, pe data de 17 septembrie 2013. Inca de pe atunci existau zvonuri si speculatii ca jocul va aparea si pentru varianta de PC. Fanii erau gata sa apeleze la petitii pentru a grabi procesul, deoarece comunitatea gamerilor pe PC este mult mai mare decat cea pe console. Lunile treceau, iar Rockstar nu dadea semne ca acest proiect este pe lista lor. La finalul anului trecut, GTA V ajungand pe consolele next-gen.

Rockstar va lansa pe data de 10 martie modul Heists pentru GTA Online. Prin urmare, veti putea organiza echipe de 4 jucatori co-op, pentru diverse jafuri in Los Santos si Blaine Country.

Aspectele notabile pentru varianta de PC sunt: suportul de gaming la persoana intai si posibilitatea de a configure multi-monitorul la rezolutia 4K.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?