Here Active Listening – castile ce filtreaza zgomotul de fundal in timp real

Cu toate ca exista deja pe piata casti ce ofera functia noise canceling, Here Active Listening vin cu ceva in plus, beneficiind de un control personalizat in ceea ce priveste zgomotul ambiental. Vreti sa inlaturati doar zgomotul produs de masini? acum este posibil.

Scopul lor principal nu este ascultarea de muzica, de aceea castile vin cu o aplicatie pentru smartphone, oferind butoane pentru volum, dar si reglaje pentru benzile de frecventa dupa bunul plac al utilizatorului. Castile incorporeaza fiecare cate un microfon cu ajutorul caruia sunetul este trimis catre telefon printr-o conexiune bluetooth, unde este procesat si mai apoi transmis difuzoarelor.

In plus, daca utilizatorul se afla la un concert si doreste sa auda basul mai incet sau sa faca altfel de reglaje asupra sunetului, poate cu ajutorul Here Active Listening, nederanjandu-i pe cei din jurul lui. Pe langa acestea, exista si posibilitatea aplicarii efectelor precum reverb, ecou, vinyl sau noise mask.

Aplicatia pentru telefon are deja prestabilite cateva profiluri de filtrare speciale pentru zgomotul produs de masini, de un copil care plange s.a.

Castile ofera o autonomie de sase ore de la o singura incarcare, iar conectarea cu smartphone-ul se face prin Bluetooth.

Here Active Listening sunt disponibile la pretul de 199 dolari, insa livrarile vor incepe abia cu luna decembrie a acestui an.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?