Infinity Blade III acum in App Store pentru 6.99 dolari

A treia si ultima versiune din serie populara Infinity Blade a ajuns in sfarsit pe App Store. Noul joc a fost anuntat si testat la evenimentul de prezentare Apple, pe un iPhone 5S, insa acum puteti incerca si pe dispozitive personale.

Infinity Blade III este concluzia povestii cu care a inceput jocul original. Gameplay-ul de baza ramane acelasi, glisand pe ecran pentru a ataca sau apara, un mecanism de gameplay introdus de originalul Infinity Blade si apoi imprumutat de multe alte jocuri.

Marea schimbare aici este in special vorba de grafica, aceasta fiind cu mult imbunatatita pentru noul iPhone 5S. Noul joc se foloseste de avantajul unui hardware 64-bit dar si de software-ul implementat pe iPhone 5S. Cu toate acestea, este o aplicatie universala, asa ca va rula foarte bine si pe iPhone 4, 4S, 5, 5c, iPad 2, 3, 4, iPad mini, iPod touch a 4-a si a 5-a generatie

Infinity Blade III este disponibil acum in App Store pentru 6.99 dolari. Pentru cei care vor sa descarce noul joc pot accesa acest link.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?