Intel a prezentat noua gama de procesoare Xeon E7 v3 in Romania

Astazi cei de la Intel au prezentat cea mai noua gama de procesoare in Romania, Xeon E7 v3. In cadrul evenimentului de prezentare au fost expuse mai multe produse de la HP, Huawei sau Lenovo ce dispune de acest procesor.

Noile procesoare Intel Xeon E7 v3 vor oferi o performanta cu 40 % mai mare fata de generatia precedenta, iar cu ajutorul celor 18 nuclee procesoarele vor fi capabile sa ofere cu 70 % mai multe sesiuni de analiza pe ora. Configuratiile noilor procesoare pot fi de pana la 32 de socketuri si vor suporta cea mai mare memorie per socket din industrie, de exemplu sistemele de 8 socketuri vor putea suporta 12 TB de memorie DDR3 sau DDR4. Sunt incluse si noi functii legate de securitate, performanta criptografica dar si imbunatatiri la nivelul micro-arhitecturii.

intel-xeon-2

Tehnologia Intel Run Sure a fost imubunatatita pentru a asigura o disponibilitate mai buna pentru solutiile five nine pentru aplicatiile de tip mission-critical. Aceasta tehnologie mai este intalnita si pe gama de procesoare Intel Itanium dar imbunatatirile sunt semnificative pentru Xeon E7 v3.

intel-xeon-3

“Businessul se transformă, companiile adoptând afacerile timpurilor actuale. În prezent, este foarte important ca o companie să răspundă cât mai repede la nevoile clienților, interpretarea volumelor mari de date fiind utilă. Pentru acest lucru este nevoie de o infrastructură puternică. Noua gamă de procesoare Intel® Xeon® E7 v3 oferă companiilor instrumentele necesare pentru a eficientiza și accelera businessul, ducând în final la creșterea veniturilor”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?