Intel România Software Development Center ofera 13 pozitii de internship

Liderul mondial în inovația din industria computerelor, Intel, oferă anul acesta mai multe poziții de internship studenților pasionați de tehnologie și inovație datorită faptului că programul Intel Summer Experience din anii trecuți a fost un real succes.

Aflat la a III-a ediție și intitulat „Cercul de tehnologie”, programul Intel Summer Experience din acest an îi invită pe cei mai buni 13 studenți de la facultăți cu profil tehnic din București să își depună CV-urile pe http://intel.stagiipebune.ro.

Programul se adresează studenților din anii I, al II-lea și al III-lea, iar în funcție de responsabilitățile postului pentru care aplică sunt cerute cunoștințe minime de software și hardware, abilităţi de lucru în sisteme precum Linux sau C/C++, familiaritate cu JavaScript, Phython, GIT, PHP.

Mihai Constantin-Pau, Engineering Manager, Intel Romania Software Development Center a declarat că „Intel România susține învăţământul românesc şi este un promotor al proiectelor de cercetare şi dezvoltare dedicate studenţilor. Susţinem ideea acumulării de experiență practică de lucru în domeniul cercetării – dezvoltării – inovării software şi ne bucurăm de interesul studenţilor pentru programul Intel Summer Experience din anii anteriori. Studenţii selectați vor avea acces la resurse Intel şi vor lucra la proiecte ca parte din echipe globale, într-un centru de excelență”.

INTEL_MIHAI-CONSTANTIN-PAU

Stagiul de practică va începe pe 22 iunie și se va încheia pe 25 septembrie 2015. Pe parcursul celor trei luni petrecute în cadrul centrului de cercetare-dezvoltare software Intel, studenții vor lucra la proiecte tehnice sub îndrumarea inginerilor Intel, vor participa la cursuri de dezvoltare profesională și personală, dar și la activități de echipă.

Toate stagiile de practică sunt remunerate și recunoscute ca practică de către facultățile din care provin studenții, în baza colaborării oficiale pe care Intel o are cu mediul universitar din România. În urma primelor ediții ale programului Intel Summer Experience au fost recrutați 23 de studenti, dintre care 11 lucrează în continuare pentru Intel.

Numărul CV-urilor înregistrate în programul de internship Intel Summer Experience 2.0 a fost cu 52% mai mare comparativ cu anul 2013, creştere preconizată şi pentru 2015.

În editia Intel Summer Experience 2013, Intel a avut deschise 11 poziții de internship. În ediția 2014 au fost deschise 12 poziții.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?