Magic Leap ne arata intr-un video cum va fi realitatea virtuala integrata in lumea reala

O companie ce se ocupa cu tehnologiile legate de realitatea virtuala ofera un teaser despre cum vor arata jocurile in viitor. In acest teaser putem vedea cum va fi transpusa realitatea virtuala in realitatea noastra.

Magic Leap este o compania ce a fost fondata de Google, iar in colaborare cu cei de la Weta workshop au facut un video ce ne va arata cum vom interactiona cu realitatea virtuala in viitor in cazul jocurilor. Cei de la Weta workshop au lucrat la efectele speciale din mai multe filme, iar cel mai celebru film este Lord of The Rings.

Acest filmulet este doar o mostra a viitorului din industria de jocuri dar si a tehnologiilor legate de realitatea virtuala. Prin intermediul acestei tehnologii vom putea ca pe viitor sa putem proiecta in orice incapere toate lucrurile intalnite in acest moment pe un PC. Chiar daca acesta este doar un filmulet din partea celor de la Magic Leap ne asteptam ca in urmatorii ani toata lumea sa beneficieze de aceasta tehnologie, iar industria de gaming va avea parte de schimbari uriase in urmatorii ani.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?