Mark Zuckerberg estimeaza ca numarul utilizatorilor Facebook va ajunge la 5 miliarde pana in 2030

Facebook este cea mai populara retea de socializare in acest moment, iar numarul utilizatorilor creste pe zi ce trece. In anul 2011 Facebook avea putin peste 750 de milioane de utilizatori, iar in acest moment numarul a crescut pana la aproape 1.6 miliarde.

Fondatorul si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, sustine ca pana in anul 2030 numarul oamenilor ce folosesc reteaua de socializare va depasi 5 miliarde. Compania doreste sa aduca internetul in toate regiunile globului astfel incat toti oamenii sa poata fi conectati prin intermediul retelei de socializare la toate evenimentele de pe planeta.

Cei de la Facebook doresc sa aduca imbunatatiri majore dar si functii noi retelei de socializare pentru a atrage cat mai multi oameni. In acest moment populatia globului este de 7 miliarde dar potrivit Natiunilor Unite pana in 2030 populatia ar putea ajunge la 8.5 miliard. Target-ul celor de la Facebook este greu de realizat dar nu imposibil mai ales daca proiectul Internet.org va reusi sa pana in 2030 in toate tarile in curs de dezvoltare.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?