NASA cauta astronauti pentru calatoria pe Marte

Cei de la NASA sunt in cautarea unui echipaj pentru plecare pe planeta Marte. Inscrierile se vor face online pentru acest program dar criteriile impuse de NASA sunt destul de dure, iar competitia va fi cu siguranta una foarte mare.

NASA cauta specialisti pe mai multe domenii atat barbati cat si femei, iar criteriile sunt destul de greu de indeplinit. Oricine doreste sa se inscrie in programul pentru plecarea pe Marte trebuie sa fie absolvent al unei institutii de invatamant superior in urmatoarele domenii: inginerie, biologie, fizica sau matematica.

nasa-mars-journey-1

Pe langa conditiile legate de studii candidatii vor fi nevoiti sa aiba o tensiune normala, viziunea cat mai buna, iar inaltimea cuprinsa intre 157 si 190 de centimetri. Toti cei ce vor fi acceptati in program vor primi anul un salariu cuprins intre 66.000 si 144.000 de dolari.

Toti cei ce vor intra in acest program vor ajunge prima oara pe Statia Spatiala Internationala sau vor zbura in jurul lumii cu un dispozitiv numit Orion ce are decolarea programata in 2023. In urma cu doi ani cei de la NASA au recrutat 8 astronauti din 6.100 de persoane inscrise. Toti cei ce cred ca indeplinesc conditiile impuse de NASA se pot inscrie in program aici.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?