Imagini in care apare presupusul iPhone low-cost parca nu se mai opresc sa apara pe web. Ultima fotografie vine din partea unei surse din Taiwan, care pretinde ca aceasta fotografie il prezinta pe iPhone 5S.

Potrivit celor mai recente zvonuri, iPhone-ul low-cost va fi disponibil in cinci culori, rosu, galben, alb, albastru si verde. Partea subtire care inconjoara ecranul smartphone-ului va fi alba si nu neagra, precum sugereau si ultimele zvonuri. Fiind un smartphone de buget, acesta va fi confectionat in intregime din plastic.

In ceea ce priveste iPhone 5S, acesta va arata similar cu iPhone 5, insa cu alte specificatii. Anumite surse pretind ca noul smartphone va include 2 GB de memorie RAM, camera de 12 MP si suport pentru 4G LTE. In ceea ce prieste display-ul acesta va fi de 4 inch, IGZO cu o rezolutie de 1136 x 640 pixeli, alaturi de o desintate a pixelilor de 346 ppi.

Se spune ca Apple va pastra procesorul de pe iPhone 5 si pe 5S, insa va actualiza grafica de la un triple-core PowerVR SGX 554MP3 GPU la o varianta quad-core cu aceleasi cipuri grafice.

Apple iPhone 5S

Carcasa iPhone 5S

Altele zvonuri mai extravagante pretind ca viitorul smartphone va avea si o tehnologie cu senzor de amprenta digitala pentru a debloca telefonul si pentru a verifica platile NFC precum si o lumina LED si un buton de Home care vor clipi atunci cand telefonul este deblocat.

Ne asteptam ca acest iPhone de buget sa varieze in jurul preturilor de 349$, 449$ si 549$ pentru variantele de 16 GB, 3GB si respectiv 64 GB.

Apple ar trebui sa anunte intreaga sa gama de iPhone-uri in septembrie, asa ca vor sti sigur in aproximativ doua luni.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?