Nokia lanseaza doua noi incarcatoare portabile, DT-601 si DC-19

Astazi, compania finlandeza producatoare de telefoane mobile Nokia, a anuntat oficial disponibilitatea viitoare pentru doua noi incarcatoare portabile, numite DT-601 si DC-19.

DT-601 a fost anuntat ca un incarcator wireless, care avea aceleasi caracteristici ca predecesorul sau, insa de data aceasta are dimensiuni mai mici.

In plus, noul produs este mai accesibil decat cel precedent si este menit sa ofere o abordare mai buna in ceea ce priveste incarcarea prin wireless.

Noul incarcator are 65mm in diametru si 9mm grosime, acesta fiind continuat de un cablu de 1.5 metri la care este atasat un USB-A.

Utilizatorii vor putea sa il conecteze la orice dispozitiv USB. Pe langa acestea, utilizatorii vor putea limita excesul de cablu cu ajutorul unei curele prin care se poate strange.

Materialele folosite in DT-601 sunt foarte moi, insa este facut din policarbonat, insa este placat cu un strat moale care se simte foarte bine si natural in mana. Pe langa ca are o atingere foarte bine, acest material are si o aderenta foarte buna.

Noul DT-601 este compatibil Qi, ceea ce inseamna ca poate fi folosit cu orice produs wireless de incarcare de la Nokia, care vine cu suport Qi. De asemenea, este compatibil si cu alte dispozitive de la alti producatori.

DT-601 este programat sa ajunga pe piata din Asia-Pacific in septembrie, urmand la scurt timp sa ajunga si in Europa si America. Va avea un pret de 29 de euro si va fi disponibil pe culorile galben, albastru, negru, rosu si alb.

Acesta vine cu o baterie de 3200 mAh care are o lungime de 99.5mm si un diametru de 25.4mm. Incarcat complet, rezista in mod stand by pana la sase luni.

Incarcatorul vine de asemenea cu indicatoare luminoase cu LED care au fost concepute pentru a oferi utilizatorilor informatii despre nivelul bateriei.

  • Incarcator Wireless
  • Incarcator Wireless
  • Incarcator Wireless
  • Incarcator Wireless


Nokia DT-19 este un incarcator foarte folositor, acesta putand fi folosit de toate dispozitivele care accepta incarcarea prin microUSB.

Acesta va avea un pret de 29 de euro si va fi lansat la sfarsitul acestei luni, fiind disponibil pe culorile albastru, alb si galben. Adaptoare USB-microUSB vor fi incluse si ele in pretul pachetului.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?