NVIDIA lanseaza GRID, un serviciul de streaming

Gamerii inraiti de pe planeta probabil ca sunt acum foarte fericiti, deoarece NVIDIA, companie ce produce componente de top pentru PC, lanseaza un serviciu de streaming. Acest lucru era de asteptat din partea celor de la NVIDIA, mai ales pentru ca foarte multa lume foloseste o placa video NVIDIA.

Cu acest serviciu de streaming, poti filma la rezolutie 1080p cu 60 de frame-uri pe secunda si cu toate setarile pentru calitatea imaginii la maximum, in vreme ce varianta default ofera captura ecranului la 720p cu 30 frame-uri pe secunda, ceea ce este foarte bine. CEO-ul NVIDIA, Jen-Hsun Huang, spune ca vei putea incepe sa te joci la 150 ms imediat dupa ce ai apasat butonul de play, daca stiti vorba “cat ai clipi”, ei bine, Jen-Hsun Huang a dat un upgrade acestei vorbe, si anume “cat ai clipi pe jumatate”.

Vor fii disponibile doua variante de subscribe, una basic si una premium, cea din urma oferindu-ti posibilitatea de a cumpara si juca in mai putin de un minut. Prin urmare, jocuri ca: Batman: Arkham Knight, The Witcher 3 sau Resident Evil: Revelations 2, vor fii disponibile in acelasi timp in care vor aparea si pe celelalte platforme, diferenta o face GRID in acest caz, pentru ca nu mai este necesara o downloadare a jocului dupa ce l-ai cumparat, poti intra direct in joc.

Este incredibil cat de detaliat se poate vedea, avand in vedere ca jocul ruleaza de la mii de kilometrii distanta.

In concluzie, GRID este un success, un success de care speram sa ne bucuram si noi cat mai devreme.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?