O galerie foto alternativa, PhotoTime

Pentru utilizatorii iOS care vor să încerce o nouă experiență în ceea ce privește organizarea galeriei foto, dezvoltatorul Orbeus Inc a lansat PhotoTime, o aplicație care oferă mai mult decât simpla răsfoire a galeriei foto din telefonul mobil, aceasta integrând și fotografiile din conturile de Facebook, Instagram, Google+ și Flickr.

PhotoTime1

La prima accesare, aplicația cere utilizatorului să se logheze la conturile online astfel ea își creează prima colecție de tag-uri. În plus față de alte aplicații asemănătoare, PhotoTime reușește să adauge diferite tag-uri în funcție de elementele din fotografie. Datorită algoritmilor pe care îi folosește, aplicația recunoaște animale, obiecte, locuri, ba chiar mai mult, texturi.

PhotoTime2

Venind din partea celor de la Orbeus era de așteptat faptul că are algoritmi de recunoaștere facială, astfel că după sincronizarea cu lista de prieteni de pe una din platformele sus menționate, PhotoTime creează colecții cu fotografii ale prietenilor și le face update de fiecare dată când aceștia adaugă fotografii.

PhotoTime4

După ce și-a creat baza de date și a organizat fotografiile pe categorii, aplicația sugerează o listă de favorite. Bineînțeles, utilizatorul poate adăuga etichete pe lângă cele generate de aplicație fie pentru poze sau grupuri de poze.

Interfața este una user friendly cu trei ecrane: lista de prieteni, galeria de bază și lista favoritelor. PhotoTime vine cu un motor de căutare cu opțiune de autocompletare, astfel găsirea imaginilor se face rapid.

PhotoTime3

Trebuie menționat că aplicația nu este un manager de fotografii, chiar dacă dispune de un buton de Delete, acesta nu șterge definitiv imaginea.

PhotoTime este disponibilă gratuit în AppStore.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?