O noua fotografie cu viitorul LG Optimus G2 a aparut din nou pe web, insa de data aceasta fotografia este de calitate proasta, fiind foarte blurata, insa ne ofera o perspectiva despre design-ul viitorului smartphone.

In partea din fata, observam lista butoanelor atat fizice cand si capacitive. Acest lucru lase butoanele de pe ecran capacitive ca fiind singura optiune, acest lucru fiind confirmat anterior intr-o serie de capturi de ecran.

Pe partea din spate, avem camera principala cu blit LED pe partea dreapta precum si butoanele de “+” si “-“. Se presupune ca acestea sunt legate de functionalitatea aparatului de fotografiat, insa nimic nu a fost inca confirmat oficial.

In partea de jos, exista un plastic diferit, dar care probabil nu este integrat ca o functionalitate a telefonului.

LG Optimus G2 a fost vazut in fotografii mult mai clare fata de acestea, insa cel mai important lucru pe care il vedem aici este ca inca isi mentine linia de zvonuri care au fost inaintea acestei fotografii.

In ceea ce priveste display-ul acesta se spune ca va fi de 5.2 inch Full HD cu o densitate a pixelilor de 423 ppi, procesor quad-core cu chipset Snapdragon 800 si o memorie RAM de 2 GB. Este de asemenea posibil sa vedem o camera foto de 13 MP cu Optical Image Stabilization.

Totul va deveni clar, pe 7 august, cand LG va organiza un eveniment special de prezentare a noului smartphone Optimus G2.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?