Overmax lanseaza doua camere ce rezista la cele mai rele conditii meteo

Cei de la Overmax au prezentat doua camere foto ce sunt capabile sa reziste la cele mai dure conditii meteorologice. Activecam 2.2 si Activecam 2.3 sunt cele doua camere lansate de cei de la Overmax, iar ele sunt destinate in special pasionatilor de sport.

activecam-overmax-22-2

Activecam 2.2 este o camera ce ii va ajuta pe sportivi sa capteze cele mai importante momente ale activitatilor sportive. Camera este capabila de a inregistra clipuri video dar si de a realiza capturi foto de pana la 5 MP. Dispune de un ecran de 2 inch unde putem vedea fotografiile sau clipurile video inregistrate fara a fi nevoie de un transfer al fisierelor pe calculatorul personal.

activecam-overmax-22-3

Functia de inregistrare ciclica va permite utilizatorilor sa inregistreze clipuri noi peste cele vechi dar in cazul in care doriti sa sa pastrati toate clipurile, Activecam 2.2, dispune si de un slot pentru card microSD de pana la 32 GB.

activecam-overmax-22-1

Aceasta camera este capabila de inregistrari video Full HD de pana la 30 de cadre pe secunda la rezolutie 1920 x 1080 pixeli, iar unghiul de vizualizare a lui Activecam 2.2 este de 140 de grade. Camera vine cu mai multe accesorii precum o carcasa ce ii va oferi rezistenta la apa, incarcator pentru masina si incarcator pentru priza. Datorita unor accesorii vom putea atasa camera in orice loc dorim precum pe bicicleta, pe parbrizul masinii sau chiar pe casca de bicicleta sau motocicleta. Poate rezista cu ajutorul carcasei rezistente la apa la adancimi de pana la 30 de metri, iar ea poate fi utilizata ca o camera normala sau chiar ca o camera de masina pentru inregistrarea evenimentelor din trafic.

activecam-overmax-32-2

A doua camera sport prezentata de Overmax se numeste Activecam 3.2 si este un accesoriu perfect pentru cascadori. Ea poate rezista la socuri si la apropape toate conditiile meteo. Vine cu specificatii mai bune decat Activecam 2.2 dar si cu un display putin mai mic.

Este o camera perfecta pentru toti pasionatii sportului chiar daca te plimbi cu bicicleta sau faci skydive ea va rezista si isi va face treaba foarte bine. Accesoriile va vor ajuta fixarea camerei aproape in orice loc doriti dar nici accesoriile ce ii ofera rezistenta la apa nu au fost uitate.

activecam-overmax-32-1

Camera Activecam 3.2 este capabila de intregistrari video FullHD la 60 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, dispune de un display de 1.5 inch unde vom putea viziona clipurile video sau fotografiile facute, pozele pot avea rezolutii de pana la 12 MP, dispune de slot pentru card microSD de pana la 32 GB, iar cel mai interesat este modulul Wi-Fi intalnit pe aceasta camera ce va permite vizualizarea fisierelor direct pe PC, smartphone sau tableta.

Activecam 2.2 vine in doua culori, negru si albastru, iar celalalta camera va putea fi achizitionata in culorile negru si argintiu.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?