Pana unde pot ajunge trend-urile vestimentare? Nokia are in plan sa creeze o rochie din 35 de phablet-uri Nokia!

Nokia a aratat in repetate randuri ca are idei originale, iar acest lucru se vede din design-ul livrat produselor companiei, dar si din campaniile de marketing desfasurate (uneori putin agresive, insa tot ingenioase).

Cea mai noua, si putin trasnita, idee a companiei finlandeze este sa creeze o rochie din phablet-urile Lumia 1520! Pentru acest proiect compania colaboreaza cu Fyodor Golan, o casa de moda din Marea Britanie, iar rochia va fi prezentata anul acesta in cadrul Saptamanii Modei de la Londra!

O rochie pentru pasionatele de tehnologie! De fapt, doar partea de jos a rochiei va fi tech, fiind facuta din 35 de Lumia 1520! Pe ecranele acestora vor fi afisate imagini alese de creatorii de moda, care se vor schimba cu fiecare pas facut de cea care o poarta. Noi credem ca va crea un spectacol unic.

Referitor la schimbarea imaginilor, unul dintre membrii echipei acestui proiect, a declarat:

,,Pe masura ce fusta se va misca, imaginile de pe ecranele dispozitivelor isi vor schimba culoarea, creand un efect de sincronizare intre acestea. Pentru a forma aceasta iluzie, o aplicatie speciala a fost creata care se va folosi de tehnologia GPS pentru a se potrivi cu miscarile purtatoarei si pentru a face fusta sa straluceasca!’’

Daca vor fi create mai multe astfel de rochii, in afara de cea pregatita pentru prezentarea de moda, nu stim, insa tindem sa credem ca nu, imaginati-va cat ar costa, avand in vedere ca un singur Lumia 1520 costa in jur de 2300 RON! Si, in plus, cine este atat de pasionat de tehnologie?!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?