PlayStation 4 beneficiaza de player pentru redarea filmelor

In urma cu cateva zile, la E3 in Los Angeles, Sony a facut in cadrul conferintei sustinute mai multe anunturi referitoare la consola de gaming marca proprie. Majoritatea se refereau la urmatoarele jocuri ce vor fi disponibile pe PlayStation 4, insa au anuntat si cateva actualizari aduse gadget-ului.

Microsoft deja a implementat pe Xbox One functii de redare a continutul media si streaming TV, insa Sony abia acum a reusit sa aduca aceasta imbunatatire pe PlayStation 4.

Este vorba despre un player software care poate fi descarcat din PlayStation Store in mod gratuit. Dupa finalizarea instalarii, pe ecranul principal va aparea o iconita asemanatoare cu cea din poza de sus. Performanta unui player software este data de numarul de formate audio/video ce le poate reda, iar cei de la Sony cunoscand acest lucru, nu au dezamagit, integrand formate precum: MP4, AVI, MPEG-2 TS, JPEG, BMP, PNG, MP3 ┼či AAC.

Noutatea introdusa de dezvoltatorii japonezi este reprezentata de suportul pentru MKV-uri, un format foarte apreciat de utilizatorii ce descarca filme de pe torrent. In plus, nu e nevoie de un hard disk extern conectat la consola deoarece exista posibilitatea redarii continutului direct din reteaua locala sau de pe un PC.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?