PlayStation VR isi va face debutul in luna octombrie a acestui an

Cei de la Sony lucreaza de ceva vreme la dezvoltarea unei casti pentru realitatea virtuala, iar astazi aflam ca produsul isi va face debutul oficial pe piata in luna octombrie a acestui an. PlayStation VR va debuta prima ora in Japonia, America de Nord, Europa si Asia.

Compania a prezentat prima oara device-ul in cadrul unui eveniment dedicat dezvoltatorilor de jocuri in anul 2014, iar de atunci compania a colaborat cu mai multi dezvoltatori pentru platforma destinata headset-ului VR. In acest moment se lucreaza la peste 160 de jocuri pentru PlayStation VR, iar printre producatori intalnim nume precum Ubisoft, Electornic Arts, 2K Games si multi altii. Pana la finalul anului sunt asteptate in jur 50 de jocuri noi pentur PlayStation VR.

Casca de realitate virtuala Sony vine cu un display OLED de 5.7 inch cu o rezolutie FullHD, unghiul de vizualizare este de aproape 100 de grade, intalnim un senzor pentru miscare Six Axis, iar device-ul cantareste 610 grame. Asteptam lansarea oficial pentur a vedea performantele lui PlayStation VR.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?