Primele fotografii facute cu camera de 13 MP de pe noul LG G2

In lista destul de lunga de caracteristici ale lui LG G2, exista o camera de 13 MP echipata cu stabilizator optic, care poate inregistra clipuri video 1080p la 60fps. Toate aceste lucruri sunt interesante, insa partea cea mai interesanta este cand o sa vedeti fotografiile facute de acesta.

Noile fotografii facute cu LG G2, au ajuns pe web la scurt timp dupa lansarea oficiala a dispozitivului. Trebuie mentionat ca pentru moment, telefonul nu ruleaza pe o versiune de retail a software-ului sau, asa ca performantele camerei se pot schimba odata ce va ajunge pe rafturile magazinelor.

  • LG G2
  • LG G2
  • LG G2
  • LG G2


Fotografiile arata destul de bine iar senzorul de imagine de pe G2 ofera detalii mai mult decat clare, chiar si un lumina scazuta. Culorile arata si ele foarte natural, insa pentru moment ne rezervam dreptul de a ramane in umbra, pana cand vom avea ocazia sa testam acest smartphone.

LG G2 este programat sa ajunga pe anumite piete chiar de luna aceasta, urmand ca  din luna septembrie sa fie lansat la nivel mondial.

Vom reveni cu mai multe detalii cat de curand.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?