Cand este sef la Google ai tot felul de beneficii si avantaje, precum si Eric Schmidt care recent a fost fotografiat alaturi de unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale momentului, Motorola Moto X. Mai mult decat atat, acesta a fost prezent la conferinta anuala de afaceri Allen & Co., moment in care a fost fotografiat indelungat alaturi de noul telefon de la Motorola.

Ramane insa un semn de intrebare, oare de ce si-a a renuntat la fostul sau smartphone BlackBerry, pentru ca o fi mai performant?

In imagine nu putem decat sa vedem cateva detalii, mai ales spatele telefonului, care pare a fi din kevlar, un material folosit foarte mult de compania Motorola.

Noul Moto X seamana putin cu Sony Xperia Neo in ceea ce priveste curburile regasite pe corpul telefonului, devenind mult mai usor de tinut in mana, preluand exemplul celor de la HTC cu smartphone-ul Windows Phone 8X.

  • Motorola Moto X
  • Motorola Moto X
  • Motorola Moto X
  • Motorola Moto X


Google si Motorola au depus foarte mult efort in producerea acest smartphone, fiind creat de la zero. Pentru moment specificatiile nu au fost confirmate oficial, insa se presupune ca va veni cu un display HD de 4.3 sau 4.7, Android 4.2 Jelly Bean, iar procesorul este inca in dubii optand intre dual-core si quad-core. De asemenea, memoria RAM este presupusa a fi de 2 GB.

Speram sa vedem un anunt oficial din partea celor de la Google sau Motorola cat de curand.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?