Procesoare si HDD-uri externe la cele mai bune preturi

Majoritatea utilizatorilor de PC cand achizitioneaza un computer aleg unul complet cu toate componentele prestabilite, insa exista si oameni ce doresc sa-si configureze singuri urmatorul desktop. Pentru a veni in ajutorul celor din urma am facut o lista cu procesoare si HDD-uri externe, ce pot fi achizitionate zilele acestea de la eMAG la reducere.

procesor_amd

Primul este un AMD FX X6 la o frecventa de 3.3 GHz ce poate ajunge prin intermediul tehnologiei Turbo Boost pana la 3.9 GHz. Acesta dispune de opt nuclee si este ideal pentru activitatile de multitasking oferind o performanta de neegalat. Datorita tehnologiei AMD Turbo Core, FX X6 ofera posesorilor o experienta maxima in jocuri, continand pana la sase nuclee ce deblocheaza aproximativ 5 GHz. Poate fi cumparat de AICI.

procesor_intel

Cel de-al doilea procesor este Intel Core i5 la o fecventa de 3.2 GHz, iar prin intermediul tehnologiei Turbo Boost poate ajunge pana la 3.4 GHz. Modul de operare este de 64 biti, are doar patru nuclee si integreaza Intel HD Graphics 4600, tehnologia Thermal Monitoring, Intel Identity Protection si Intel Virtualization. CPU-ul este disponibil  AICI.

Lista completa cu oferte la componentele PC o gasiti AICI.

HDD_seagate

Pentru cei care isi doresc stocarea datelor pe un HDD extern pentru a pastra fisierele in siguranta, eMAG ofera un discount de 29% la cumpararea device-ului Seagate Expansion de 1 TB. Acesta se conecteaza foarte usor la PC sau laptop prin intermediul portului USB 3.0. Viteza de rotatie este de 5400 rpm, iar buffer-ul de 8 MB. Il puteti cumpara de AICI.

HDD_toshiba

Masurand tot 1 TB, insa produs de Toshiba este si HDD-ul extern Canvio Basics. La fel ce cel de mai sus si acesta se conecteaza prin portul USB 3.0, dar este compatibil si cu USB 2.0. Transferul de date se face mai simplu prin glisarea si fixarea fisierelor de pe PC sau laptop, iar carcasa compacta cu finisaj negru mat ii ofera HDD-ului un design aparte. El poate fi achizitionat de AICI.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?