Razer a lansat un sistem pentru livestreaming numit Gamecaster

In ultimii ani industria de gaming a crescut foarte mult, iar pe piata au aparut mai multe servicii pentru trasmiterea live a sesiunilor de gaming precum Twitch.tv sau YouTube Gaming. Razer vine cu o solutie ce va ajuta utilizatorii sa faca livestream pe platformele mentionate mai sus.

Razer a dezvoltat mai multe aplicatii ce ii ajuta pe pasionatii de gaming, iar Gamecaster face parte din gama de software-uri Razer Cortex. Aplicatia este foarte usor de folosit, iar cei ce vor utiliza Gamecaster nu au nevoie de cunostiinte tehnice pentru a seta o transmisiune live.

razer-cortex-gamecaster-2

In acest moment Gamecaster se afla in faza beta, iar numarul celor ce au acces la serviciu este destul de restrans. Cei ce doresc sa se inscrie in acest program pot accesa urmatorul link. Pe data de 28 ianuarie 2016 Gamecaster va fi prezentat oficial si oferit publicului.

Compania pregateste doua versiuni pentru Gamecaster, una va fi gratuita dar va limita calitatea trasmisiunii la o rezolutie de 720p dar daca acceptati un watermark pe livestream calitatea poate fi FullHD 1080p. Cei ce vor opta pentru versiunea Pro vor fi nevoiti sa achizitioneze o licenta ce costa 40 de dolari pe an dar vor beneficia si de mai multe functii.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?