Samsung a prezentat o memorie RAM de 128 GB

Smartphone-urile lansate in acest an au inceput sa vina cu memorii RAM mai mari in special de 3 sau 4 GB, iar de obicei pe PC-uri si laptop-uri memoriile RAM intalnite sunt de 4,8 sau 16 GB. Astazi Samsung a prezentat o placa de memorie RAM de tipul DIMM.

Noua placuta de memorie RAM a companiei din Coreea de Sud vine cu nu mai putin de 128 GB, un numar urias fata de memoriile intalnite la dispozitivele de pe piata. Samsung a folosit arhitectura through silicon via ce va permite cipurilor sa se conecteze prin intermediul unor tuburi de silicon.

Compania a reusit sa dezvolte memoria DIMM prin integrarea a 144 de cip-uri cu memorii de 4 GB, iar ele sunt aamplasate pe ambele parti in grupuri de 36 de cip-uri. Reprezentantii Samsung sustin ca aceasta placa de memorie este cea mai eficienta din lume cand vine vorba de consumul de energie.

Noua placa de memorie RAM a celor de la Samsung nu va ajunge prea curand pe PC-uri deoarece ea este destinata in special serverelor. Asteptam sa aflam si pretul de comercializare pentru aceste memorii.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?