Samsung a prezentat primul hard disk extern de 4 TB

Dezvoltatorii Samsung si-au dorit sa depaseasca limitele si astfel au realizat primele hard disk-uri externe de 4 TB intitulate M3 Portable si P3 Portable.

Cu toate ca preturile pentru stocarea in cloud au scazut, motiv pentru care utilizatorii nu prea mai folosesc HDD-uri externe, sud coreenii spera sa convinga cat mai multi oameni cu noile lor device-uri ce sunt capabile sa se alimenteze doar cu ajutorul portului USB 3.0 sau 2.0.

Descoperirea celor de la Samsung este cu atat mai impresionanta datorita faptului ca in ultimii ani asemenea spatii de stocare au fost realizate doar pentru hard disk-urile calculatoarelor. In plus, sud coreenii considera ca vor atrage publicul si multumita dimensiunilor compacte ale terminalelor M3 si P3, acestea masurand mai putin de doi cm grosime si doar 235 grame.

Nu este pentru prima data cand dezvoltatorii de la Samsung fac eforturi sa impresioneze prin gadget-urile lor, insa modelele M3 Portable si P3 Portable ar putea fi primele intr-adevar revolutionare. Este adevarat ca ne-am fi asteptat ca cei de la Western Digital, LaCie sau Seagate sa dezvaluie astfel de solutii de stocare, insa alegerea celor de la Samsung de a da startul pe aceasta tema este remarcabila.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?