Ultimul update de la Instagram vine cu filtre noi

Instagram a avut un real succes datorită opțiunilor de editare foto ce permit utilizatorilor să-și îmbunătățească pozele înainte de postare. Ultima versiune a aplicației vine cu trei filtre noi și hashtag-uri făcute din imagini tip emoji.

Lark, Reyes și Juno sunt numele celor trei filtre. Dacă vrei să scoți în evidență un peisaj, acum este mult mai ușor cu ajutorul filtrului Lark care scade culorile calde și le accentuează pe cele reci. Pentru a da un look mai vintage fotografiei puteți folosi filtrul Reyes care desaturează imaginea. Când vine vorba de portrete, Juno este filtrul pe care vreți să îl folosiți deoarece acesta accentuează nuanțele calde (roșu, orange etc.), iar culorilor reci le adaugă puțin verde.

instagram-640

Noua versiune vine și cu noi tipuri de hastag-uri. De acum, userii vor putea pune după simbolul „#” orice imagine de tip emoji pentru a cataloga fotografia postată de ei.

Update-ul este disponibil atât în Google Play Store, cât și în AppStore, iar dacă nu apare încă în lista dumneavoastră nu vă îngrijorați pentru că actualizările sunt lansate deobicei  în valuri pentru a nu aglomera serverele.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?