Valve vrea sa aiba un produs Virtual Reality, iar Steam Controller-ul este arpoape gata

Se pare ca mai multe companii au ganduri mari cu privire la realitatea virtuala, iar la evenimentul GDC 2015, Valve se poate alatura pe lista companiilor ce vor fii prezente la eveniment. Compania a confirmat de curand ca acest eveniment este o opurtunitate pentru a face public un anunt pentru “neanuntatul SteamVR”.

Din pacate nu exista prea multe informatii legate de Steam VR deoarece, in aceasta perioada, majoritatea companiilor ce dezvolta aceasta tehnologie, asteapta pana in momentul in care produsul este gata de utilizat, apoi il si anunta oficial.

In schimb, Steam Controller-ul (acesta este anuntat de cativa ani) a intampinat niste modificari serioase pe partea de design, pe care le putem considera bune. Unele surse spun ca varianta finala de design va fii gata pana la GDC 2015, pentru a putea prezenta produsul.

GDC 2015 (Game Developers Conference) va avea loc in San Francisco, California in perioada 2 – 6 martie. Acolo, Valve doreste sa-si expuna toate “jucariile” pentru living room. Sa speram ca Valve va avea toate lucrurile puse la punct si gata de a fi prezentate la evenimentul destinat gamerilor.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?