X-Bee Drone 3.1 va ofera divertisment si o experienta de zbor de neuitat

X-Bee Drone 3.1 este dispozitivul perfect pentru cei care caută divertisment pe cer.  Datorită camerei incluse de 2 megapixeli și cu ajutorul unei telecomenzi veți putea fotografia de la o distanță de până la 100 de metri, în timp ce cele trei baterii de 700 mAh vor oferi o autonomie de până la 40 de minute de zbor.

Mai mult, cardul de memorie de 2GB vă permite să stocați fotografii și clipuri video fără a fi nevoiți să le copiați frecvent în calculator.OV-X-BeeDrone_front(white)

Construcția este una robustă și se bazează pe patru elice, motiv pentru care X-Bee Drone 3.1 va deține întotdeauna cursul precis, în timp ce cele șase axe ale giroscopului vă permit să efectuați cascadorii aeriene. Rotiri la 360 de grade, scufundări, wingovers, rostogoliri. Cu setul de opt elice de rezervă, distracția ta nu va mai putea fi oprită niciodată din cauza unui accident.

Drona este disponibilă în trei culori: alb, negru sau camuflaj.

Dispozitivul vine la pachet cu o telecomandă, trei baterii, 12 elice, două cabluri USB pentru încărcare, un card de 2 GB de memorie, un cititor de card și o șurubelniță.

Pentru mai multe detalii despre X-Bee Drone 3.1 găsiți aiciOV-X-BeeDrone_front(red)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?